Login/Registracija

Marija Mikić potpuno iznenađena: Pevačica otkrila PRVU REČ koju je ćerka izgovorila

Instagram Printscreen wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić od kada se prvi put ostvarila u ulozi majke ne skida osmeh sa lica. Iako kažu da su mame tokom odrastanja bebe često neispoavane i umorne, sudeći po Mariji njoj ništa ne pada teško kada je u pitanju Đurđa.

S obzirom da veoma često na društvenim mrežama deli savete o trudnoći, ali i zajedničke fotografije sa mezimicom ovoga puta rešila je da otkrije koju reč je Đurđa prvu izgovorila.

-Po govoru ustana videu vidite koja je prva reč (smeh) Tata tata tata tata tata!- otkrila je Marija Mikić uz ćerkicin video koji je mnoge nasmejao.

Instagram wwwmarijamikiccom

Nakon ćerkice Đurđe, pevačica je nedavno objavila da u njihov dom stiže još jedna beba, a potom sa svojim dragim otkrila da je u pitanju dečak zbog čega su neizmerno srećni.

– Istog trena kada i Đurđa rodio se onaj osećaj o kome svi pričaju. Nisi više sam sebi najbitniji, imaš nekoga za koga živiš. Ranije sam se stalno sa drugaricom podvrgavala raznim tretmanima, pila tablete za mršavljenje, a sada sam po tom pitanju pažljiva i stalno se pitam šta ako mi se nešto dogodi, ipak jedno biće zavisi od mene. Mnogo je odgovornosti došlo sa majčinstvom. Đurđa je inače veliki mali car koji iako ima nepuna tri meseca već spava celu noć- ispričala je Marija nedavno željno iščekujući i dolazak naslednika.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović