Login/Registracija

Marija Mikić otkrila pol bebe: Svi skakali i vrištali od sreće (VIDEO)

Pevačica Marija Mikić i njen izabranik Jovan Pantić uskoro će ponovo postati roditelji.

Nakon ćerkice Đurđe koja ima samo tri meseca, pevačica je objavila da u njihov dom stiže još jedna beba, a sada je na svom Instagram profilu otkrila i pol.

Zajedno sa suprugom, malenom Đurđom i Jovanovim sinom iz prvog braka par je probušio balon,a kada su videli plavu boju svi su poskakali od sreće.

-Ti si naš dar od Boga! Jedva čekamo da te upoznamo! Jovane, majstore moj! Volimo te najviše na svetu celom, tata. Za sve što dolazi – poručila je u opisu videa u kom je otkrila da čekaju dečaka a koji je oduševio njene pratioce.

Podsetimo, pevačica je nakon nekoliko spontanih pobačaja rodila Đurđu, a nedavno je otkrila zbog čega su njen partner i ona izabrali baš to ime za naslednicu.

– Budući da sam zbog trombofolije imala problema oko održavanja trudnoće, tri spontana su prethodila Đurđinom rođenju, kada sam četvrti put ostala u drugom stanju i kada se trudnoća zadržala duže nego obično, Joca je u nekom trenutku od radosti prokomentarisao „Opa, Đurđa!“ i to ime se zadržalo. Nikada nismo pričali o nekom drugom- otkrila je pevačica

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić