Login/Registracija

Adnane, Adnane! Pevač spreman na ŠOKANTAN POTEZ: „Ako žena dozvoli, spreman sam! Jedan je život“

Dobar glas Adnana Nezirova daleko se čuje, ali i komentari na račun njegovog mišićavog tela od kojih gore društvene mreže. Posebnu pažnju privukla je njegova nova fotografija iz bazena koja je izazvala lavinu reakcija.

-Bilo mi je lepo, bio sam kod prijatelja u Čikagu. Kupao sam se u bazenu i đakuziju, družili se malo, dok nas nisu isterali (smeh). Ali, naravno nisam ja takav da motivišem nekog na nešto, nego čisto onako, pa moram u đakuziju da budem bez majice- rekaoje Nezirov.

Od svog talenta zarađuje, a da li bi pristao da unovči i dobar izgled i ispozira obnažen za ženski magazin, Adnan odgovara:

-Pa morao bih da pitam ženu, da me ona pusti ja bih! Jedan je život (smeh). Mada sad ne bi mogao, malo sam se udebljao- priznao je pevač.

Izgleda da nije tačno da je samo pevačicama bitan fizički izgled, već i muškarci daju sve od sebe da od njihovog izgleda zastane dah, a posebno kada su u pitanju javne ličnosti.

-Ceo život i odrastanje sam bio u sportu, igrao sam fudbal, to znate. Naravno, konstantan trening i kondicija su važni. Problem je sad što nemam puno vremena za treninge i što sam stariji sporiji mi je metabolizam. Pre sam znao da se pogledam i oduševim kako sam se doterao, a sad baš nije tako. Sad sebi vidim šlaufiće i ljut sam i kivan na sebe zbog toga. Obećam da neću ništa jesti, ali slatko mi je problem, na to sam slab- otkrio je Adnan.

VIDEO Adnan Nezirov: „Žena mi ne da da se slikam go“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović