Login/Registracija

BEZ UVREDE Zorana Mićanović prešišala kolege iz ZVEZDA GRANDA, a za jedno krivi Milija: „Sve je odužio“

Nakon vrtoglavog uspeha pesme „Sikter“, kao i singla „Poljubi me kad sam pijana“, Zorana Mićanović ne staje. Svakog vikenda puni klubove i diskoteke širom regiona, a uskoro će publiku obradovati još jednim projektom, ali ne krije da je u tome „koči“ njen producent Aleksandar Milić Mili.

-U planu je da snimim treću pesmu, treba i da prepevam neke Milijeve hitove, ali ne znam kad će to biti, zato što je Mili sve odužio (smeh). Bio je u Turskoj tri meseca, pa je otišao za Hrvatsku. Posle mi je rekao da se vidimo u oktobru, evo već je prošao oktobar, tako da ne znam (smeh), verovatno će biti oko Nove godine – požalila se kroz osmeh i dodala da ništa ne zavisi od nje.

Mada nije ušla u finale „Zvezda Granda“, Zorana je sa Milijem napravila dobar posao, te sa samo 17 godina obara sve rekorde posećenosti klubova širom regiona, po čemu se izdavaja od svojih kolega.

-Od svih učesnika prošle sezone mogu da kažem da ja najviše radim, bez uvrede. Eto, Nemanja Đurđević i ja nismo ušli u finale, a najviše radimo od svih. Nas dvoje baš puno radimo, tako da plasman nije bitan – istakla je Zorana i nastavila:

Pre neko veče mi je pisao gazda nekog kluba u Hrvatskoj, tražio je da nastupam bilo koju subotu i manadžer mi je rekao da nemamo nijednu slobodnu do kraja godine. Petak, subota, nedelja, čak i radne dane radim. Ušla sam u tu mašinu i zadovoljna sam jer ima posla.

Njena druga pesma „Poljubi me kad sam pijana“ nije uspela da nadmaši „Sikter“, a kao jedan od razloga navodi i problem koji je imala na Jutjubu zbog navodno golotinje u spotu.

-Malo mi je žao što nije uspela pesma da se bustuje na Jutjubu, zato i nema prevelike preglede, ima milion ipo, ali idemo dalje. Pesma „Sikter“ima 25 miliona pregleda i onda u odnosu na tu numeru, druga ima manje pregleda. Da se razumemo, ne potcenjujem tu drugu pesmu, jednako je volim i mada nije mogla da nadmaši „Sikter“, možda će treća, četvrta ili peta. Ja ne stajem! – zaključila je pevačica u emisiji „Grand parada“.

Foto: Z.K.Munja/Prinscreen,
Autor: I. Ankić