Marija Mikić otkrila koju želju ima za Dan zaljubljenih, stavila supruga na test: „Napravila bih totalni haos“

marija mikic intervju

U susret Danu zaljubljenih, Marija Mikić otkrila je kakvo iznenađenje očekuje od svog supruga sa kojim uživa u braku i porodičnoj idili koju svakodnevno deli na svojim društvenim mrežama.

Marija često deli romatične gestove koje joj njen izabranik priređuje, ali za ovaj praznik pevačica ima malo drugačiju želju.

Marija Mikić Dan zaljubljenih

Marija Mikić Dan zaljubljenih

Nama je svaki dan Dan zaljubljenih. Ja mislim da bi on mene trebao da iznenadi da jednu noć spavam celu noć, to bi mi bilo najveće iznenađenje da on preuzme Miliju– iskrena je Marija.

Pevačica priznaje da je jedna od onih žena koje očekuju da im muškarci čitaju misli, što njenom suprugu za sada ide od ruke.

To je kada sa nekim provodiš toliko vremena. Znaš ono kada se žene tako probude i ja pomislim ako mi danas ne donese cveće ozbiljno ćemo razgovarati. I on ulazi u kuću sa cvećem i ja kažem: „To je to, to je taj čovek“. Napravila bih totalni haos da mi nije doneo cveće, jer sam ja to tako zamislila, kao da me je čuo – otkrila je za Exkluziv.

BONUS VIDEO- Marija Mikić na venčanju:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.