Oglasila se Anabela nakon vesti da je završila u policiji zbog okršaja sa komšinicom i otkrila kako se oseća: „Ne znam da li da se smejem ili da plačem?“

anabela policija

Jutros je kao bomba odjeknula vest kako je Anabela Atijas završila u policiji nakon navodne svađe sa komšinicom koja joj je namerno blokirala parking mesto pri čemu je zamalo došlo i do fizičkog okršaja.

Sada se oglasila Anabela i otkrila da li se pomenuta situacija zaista desila i kako se oseća.

anabela policija

Anabela o navodnom okršaju sa komšinicom

Ne znam da li da se smejem ili da plačem. Koliko su bolesni da izmišljaju ovakve nebuloze. Zaista vas žalim na šta se spali „gospodo“– kratko i jasno je napisala pevačica koja je demantovala ove navode.

Podsećamo, Anabela je nedavno govorila o svom pojavljivanju u rijalitiju.

– Kad sam ušla u rijaliti i ispričala svoju stranu priče o svemu iz mog braka, bilo je mnogo ljudi koji su govorili: „Ona je to zaslužila.“ Šta tačno? Kako je moguće da sam muža izazivala da me tuče? Pričali su da mi je potrebno gore i više, da je trebalo više nasilja da dobijem. Nijedna žena ne zaslužuje da je muž bije. Kako se to traži nasilje? Stanje u kom sam se nalazila kad sam bila s Lunom i Gagijem u rijalitiju je bilo neko ništavilo. To nisam bila ja. Boravak u tim uslovima nije bilo nimalo lak. Nema veze što je tu bila moja ćerka, emocije su se potpuno pojačale. Koliko god da sam zaboravljala na kamere ego mi je radio. Bila sam kao pod dijagnozom i šifrom. Nisam volela sebe i to ko sam – ispričala je Anabela tada.

BONUS VIDEO– Anabela o porodici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.