Biljana Marković iskreno o aferi u „Zvezdama Granda“: „Slomilo se na Snežani, to je glupost“ (VIDEO)

24e7a64af07ea5b88454291a569007793e44029d

Pevačica Biljana Marković proslavila se u „Zvezdama Granda“ pre nekoliko sezona. Od tada njena karijera ide samo uzlaznom putanjom, a važi i za jednu od najtraženijih pevačica na veseljima i privatnim proslavama.

Kako je i ona potekla iz popularnog takmičenja, za Grand je dala svoj sud o lažnoj aferi mito koju je plasirao ovogodišnji takmičar Dušan Vukadinović, ali je i ispičala njeno iskustvo iz takmičenja.

-Zahvalna sam što sam učešćem u „Zvezdama Granda“ dostigla taj nivo, svi znaju moje ime i prezime i svima je jako poznato, Što se te strane tiče da me malo ima ili nema, trudim se da budem svuda kada imam razlog, ne volim kada neko iskače iz frižidera, trudim se da budem prisutna kada su nove pesme u pitanju – rekla je ona.

Biljana je imala priliku i da sarađuje sa Snežanom Đurišić dok je takmičenje trajalo, ali i na nastupima koje su zajedno radile. Pevačica kaže da je legenda narodne muzike uvek spremna da pomogne mladim pevačima, a vest o aferi mito prokomentarisala je kao veliku glupost.

SNEZANA DJURISIC ZG SNIMANJE 17012023 FOTO FILIP 2 ok

-Bilo mi je besmisleno kada sam pročitala to što sam pročitala. Eto, slomilo se na Snežani iz nekog razloga, ne znam kog. Kandidat možda zna zbog čega, definitivno je informacija totalna glupost. Žena dugo radi i lepo zarađuje, ponaša se čestito. Ja sam uvek gledala Snežanu na poseban način, ne zato što je moj uzor, nego mi je bila i velika podrška u takmičenju. Ovom prilikom želim da je podržim, tih situacija nije bilo u ranijim generacijama, to je stvarno velika glupost – dodala je ona i otkrila kako se Snežana ponaša prema mlađim kolegama:

-Uvek ima nešto novo da se nauči od Snežane. Mi možemo da pevamo njene pesme, mi se trudimo da opstanu kavalitetne pesme, ali jedna je Snežana.

U videu pogledajte šta je još Bilja rekla za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/Ž.Krstić