Login/Registracija

Brat Uroša Živkovića se takmičio u „Zvezdama Granda“, a onda se povukao sa scene: „Preovladala je ljubav prema fudbalu“ (VIDEO)

UROS ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 29112022 FOTO ANDREJ 50 ok

Od kada se proslavio u takmičenju „Zvezde Granda“ Uroš Živković radi punom parom. On već godinama važi za jednog od najtraženijih pevača na terenu, a vlasnik je i nekoliko hitova.

Njegova porodica se nikada nije javno eksponirala, ali smo pre nekoliko godina imali priliku da upoznamo njegovog brata Miloša, koji se takođe takmičio u popularnom šouu.

Miloš je učestvovao nekoliko sezona u „Zvezdama Granda“, ali nije stekao veliku popularnost kao njegov brat Uroš.

On takođe redovno nastupa, ali nije mnogo zastupljan u medijima. Većina devojaka pretežno komentariše njegov fizički izgled, a mnoge kažu da je Miloš pravi zavodnik.

Njegov brat Uroš je pre nekoliko dana u izjavi za Grand priznao da je kod brata preovladala ljubav prema fudbalu, pa ga zato nema u medijima kada je u pitanju muzika.

-On radi super, svaki vikend ima nastupe, nalazi vremena i za hobi. Odnosno, njemu je fudbal ljubav, a muzika mu je hobi. Sve je on uskladio i ja ga podržavam, ako reši da se ponovo okuša u takmičenju ja ću ga podržati, ali mislim da nema takve ambicije – rekao je Uroš.

Kako je Miloš pevao u Zvezdama Granda pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković