Tanja Savić nakon razvoda ponovo srećna: „Zaljubljena sam“ (VIDEO)

TANJA SAVIC NNK SNIMANJE 21032023 FOTO MUNJA 5 ok

Pevačica Tanja Savić ponovo se našla u sudijskoj stolici takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“. Ona ne krije sreću što će ponovo suditi našim takmičarima, a priznaje da je njena ideja bila da sa njom večeras u stolici sedi njena koleginica i prijateljica Jana Todorović.

Tanja ističe da joj je ovo jedna od omiljenih emisija i da se uvek rado odazove pozivu organizatora da učestvuje kao sudija.

-Ovo je sigurno peti, šesti put da sam u žiriju. Janu jako volim družimo se i privatno, volim je i kao pevačicu i kao čoveka – kaže ona.

Pevačica je nedavno proslavila rođendan u krugu svojih sinova, a za Grand je otkila kako se snalazi u odgajanju dece kao samohrana majka.

-Ako ste uigrani i dobro organizovani onda je sve lakše. Ja nisam sama, imam mamu, tatu, brata i sestru koji mi zaista pomažu. Uglavnom je sestra ta koja mi najviše pomaže da ne hvalim njih više, sa njom moja deca ostaju kada ja idem da nastupam. Ona je ta koja me menja kada ja nisam tu – dodaje ona.

JANA I TANJA SAVIC 37 ok

Tanja nam je otkrila i kako njeni sinovi gledaju na njen posao, ali je priznala i da li Đorđe i Maksim pokazuju talenat za muziku.

-Oni vole moj posao, dok su bili mali nisu razumeli. Ja sam uvek bila tako sređena i doterana, onda kako su krenuli da rastu počeli su polako da razumeju. Onda sam im puštala neke moje spotove, čak i demo snimke, pa su nekada, odnosno sada olučivali koja bi pesma mogla da prođe, koja ne. Dok su bili mali nisu se stideli i pokazivali su muzički talenat, sad već manje, zanimaju ih neke druge stvari.

Od kada je stavila tačku na brak sa Dušanom Jovančevićem, Tanjin ljubavni život ne prestaje da inetesuje javnost. Njen osmeh na licu nam govori da je zaljubljena, a ona je i sama kroz šalu potvrdila našu tezu.

-Ja sam toliko puta odgovarala na to pitanje i sami znate. Ja uvek odgovorim da jesam zaljubljena da me ne bi pitali više, ali me i dalje pitate, pa ja kažem jesam – zaključila je ona kroz smeh.

U videu pogledajte šta je još Tanja rekla pred našim kamerama.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/I .Grk