ČIST LUKSUZ OD PODA DO PLAFONA: Miloš Bojanić pokazao unutrašnjost VILE NA MORU (VIDEO)

Pevač Miloš Bojanić godinama poseduje kuću na crnogorskom primorju, u malom mestu nadomak Herceg Novog, koju je ove godine u potpunosti renovirao.

Za Grand Online pevač je otvorio vrata svog luksuznog doma u Baošićima i konačno otkrio koliko je novca uložio u renoviranje. 

4b58a29520e92a1a0b99eafa2cd966bf3b8acff4

– Potrudio sam se da baš bude kao da je nova. Sve sam uradio što se moglo uraditi i sad dobijam jako puno koplimenata, čak drugi govore da je najlepša kuća u opštini Herceg Novi – započinje priču nasmejani domaćin koji je vilu na moru pretvorio u luksuzne apartmane koje izdaje.

Zbog neverovatnog izgleda koji je osmišljen po projektu mladog arhitekte iz Dervente, mnogi kažu da je i nalepša, ali i najluksuznija kuća u Boko Kotorskom zalivu.

– Pa dobro, moglo je to da se dovede do daleko većeg savršenstva, ali uradio sam najbolje što može i mislim da na ovom području nema luksuznije.  Trudio sam se, sve je novo, sve je lepo i funkcionalno, apartmani su dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni i šestokrevetni – objašnjava pevač.

fca51757d4cad333c925c35b30cdc5ad477d28ba

Kako se u medijima nagađalo da je čak pola miliona evra uložio u renoviranje, pevač je konačno otkrio koliko je zaista novca uložio. 

– Au, ne moram da smanjujem, niti preuveličavam, jer sam ceo život sam bio iskren i nemam razloga da ne budem ni sada. Mi smo stvarno uložili 150.00 evra u sve. Urađeno je sve iznova, jedino je ostala konstrukcija zidova. Imao sam sreću da sam to radio pre ove ukrajinske krize i ludila od cena, tako da sam uštedeo sigurno 40 posto. Kupio sam ceo šleper pločica, celu stolariju, jedino su sitnice i sporedni materijali kupljeni naknadno – priča Miloš koji je i sam zasukao rukave i obavljao većinu majstorskih radova. Baš zbog toga našao se na meti osuda i surovih komentara da ne želi da plati majstore, a on tvrdi da niko bolje ne poznaje radove na njegovoj kući od njega samog. 

3c4219a8aac558436f65cbfb9d81d2984b1d7cf8

– Da, to je posebno. Toliko sam radio da ni sam nisam svestan da sam izdržao, da su me kondicija i zdravlje poslužili. Komšije su me podržave i govorile ‘Svaka čast da u tim godinama idem na skelu kao mačka’. Hvala Bogu da imam zdravlje i kondiciju da mogu mnogo da uradim sam. Neki ljudi, ne mogu da kažem zlobnici, su mi postavljali provokativna pitanja kao zašto ja to radim sam, zašto ne otvorim vreću…

– Svi znaju da nemam vreću para i da sam sve što sam zaradio uložio u nekretnine i kružio sam sa tim. Dao sam im jednostavan odgovor, ja ću da odrešim kesu, samo mi dovedite majstore koji znaju sve i keramiku i zidanje i sve ostalo, i ja ću ih plaćati u dolarima, evrima, u zlatu, u čemu god hoće. Onda su malo splasnuli i rekli da nema takvih majstora. Sa jednim fizičkim radnikom sam sve ovo uradio, jedino sam angažovao ekipu za kupatila i podove. I to sam mogao da uradim, ali bi trajalo – objašnava Bojanić. 

7dd566173b7758fa2c446ddbb6862d6b25931b7d

Ovog leta njegovi sinovi Mikica i Bane posetili su ga u Baošićima, a za Grand Online otkrio je i kako su reagovali na ideju da dom na moru pretvori u luksuzne apartmane, ali i da li su pomagali ocu u renoviranju. 

– Oni su jako srećni i zadovoljni i nisu imali ništa protiv. Mikica se vratio iz inostranstva i dolazio je da pomaže koliko je mogao zbog porodice. On je uvek bio žrtva, čak je od temelja do krova radio sa mnom i kuću u Sremskoj Kamenici, a ovde je pomagao, koliko je mogao je uskakao – iskren je Miloš kog dolazak sinova veoma raduje. Ali najsrećniji je kada su pored njega unuci koji su i ovog leta bili u Baošićima, a nas je zanimalo kako ponosni deka provodi vreme sa njima.

– Zna se, to je vožnja brodićem, pa u gumi, pa skakanje i plivanje. Kad oni dođu ja ozdravim – odgovara pevač. Ipak, sve nas je iznenadio kada je rekao da mu je supruga Branka samo gost na primorju, a zbog čega i kako izgleda unutrašnjost njegovog renoviranog doma, saznajte u videu. 


Foto: I.Ankić/T.Bogavac,
Autor: I. Ankić