„Bila sam spremna da ga ubijem i da dam život za njega“, Kija Kockar progovorila o osećanjima nakon prevare, otkrila šta je htela da uradi

Kija Kockar progovorila o osećanjima nakon prevare
Kija Kockar progovorila o osećanjima nakon prevare

Kija Kockar progovorila o osećanjima nakon prevare koja se dogodila pre nekoliko godina u jednom rijalitiju, kada je njen tadašnji suprug uplovio u vezu sa Lunom Đogani.

Iako su od tada svi nastavili svoje živote, Kija je sada u jednoj emisiji otkrila kako se zaista osećala.

kija kockar 1

Kija Kockar progovorila o osećanjima nakon prevare

Bolelo me je više srce nego ego, ali bilo je svega. Bila su pomešana osećanja. Bila sam spremna da ga ubijem i da dam život za njega, to je bila ljubav i mržnja– rekla je Kristina koja tvrdi da nije sumnjala u pevača iako je imala razlog.

Posle neke dve godine zajedničkog života, kada se proslavio u muzičkom takmičenju, on je počeo da se oseća da je bitan i videla sam neke poruke koje su tada bile bezazlene, ali kada je sve prošlo mislim da možda ipak nije bilo tako-smatra Kockarova.

ffffb906bc4196adb5ccbce333c062b8de7a178f

Ipak, priznaje da je jutro nakon prevare silno želela da dođe do njega.

Da sam mogla da dođem do njega pokušala bih a ga osvestim i vratim u normalu da prekine to i da pričamo kada se završi, pošto je tada bio samo poljubac. Mislim da sam tada mogla da ga prodrmam, ali nisam stigla jer je on to javno iskazao i bio je kraj– ispričala je u emisiji „Goca show“.

BONUS VIDEO- Snežana Đurišić o unucima:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.