Aleksandra Mladenović se seli, nećete verovati šta je zahtevala da joj naprave: „Sve sam ostvarila“

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 28 ok

Učešće u „Zvezdama Granda“ Aleksandri Mladenović promenilo je život, jer se dugodišnji mukotrpan rad isplatio, s obzirom na to da je za nešto više od šest godina aktivnog pevanja uspela da kupi nekoliko nekretnina i obezbedi kako sebe, tako i svoju porodicu.

Pevačica ne krije da sav zarađeni novac dobro investira i to u nekretnine, a kako je Grand pisao, pored dva stana u Beogradu, nedavno je kupila i kuću.

GOSTI ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 48 ok
Aleksandra Mladenović se seli

Aleksandra Mladenović se seli

Aleksandra je sad otkrila da se uskoro seli u novu nekretninu, te da će na taj način rešiti problem koji ima sa haljinama.

Već neko vreme poklanjam garderobu, jer nosim jednom ili dva puta i ne mogu više. Stalno kupujem haljine i vidim da više nemam mesta, ali hvala Bogu, selim se uskoro u novi stan pa ću imati više mesta– rekla je Aleksandra za Grand otkrila da je konačno napravila ogroman garderober i da joj je to bila najveća želja.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 21 ok 1
Aleksandra Mladeović se seli

Aleksandra je istakla da je inače kupovinom nekretnina ostvarila sve o čemu je kao dete maštala.

-Ispunila sam sve što sam htela, sad radim na novim željama. Svake godine zapišem na papiru šta želim i do sad sam sve ispunila. Ja sam radila na tome – zaključila je pevačica za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić