„Otac mi je rekao da je to završena priča“ Viki Miljković progovorila o ključnom momentu u karijeri

VIKI MILJKOVIC OK FOTO MUNJA 40
Viki Miljković početak karijere

Višedecenijsku karijeru Viki Miljković krase brojni hitovi, veliki koncerti i uspešni nastupi, međutim malo ko zna da njen put do uspeha nije ni malo lak.

Violeta je u svoje muzičke snove verovala čak i kada nije imala podršku ljudi iz sveta muzike, a svojevremeno je ispričala kako je poznati kompozitor savetovao da batali mikrofon.

af65d1498b99d299ab8ce70d3af200d328175917

Viki Miljković početak karijere:

– Dragan Aleksandrić je procenio da nisam talentovana i rekao je mom ocu da treba da završim školu i da se udam, a da od pevačke karijere nema ništa. Tada su mi sve lađe potonule. Možda me on nije pažljivo slušao jer je bio prezauzet, a možda ja nisam bila dovoljno zrela, bila sam dete. Otac mi je rekao da je to završena priča-ispričala je pevačica i svojim primerom dokazala da nikada ne terba odustajati od svojih snova.

Ipak, nisam odustajala i posle godinu i po dana ubedila sam ga da se obratimo Marini Tucaković, koja je prepoznala moj talenat. Uspela sam i da završim školu i da se udam, tako da je sa te strane Aleksandrić bio u pravu– prisetila se pevačica.

VIKI MILJKOVIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 31 ok
Viki Miljković početak karijere

Mnogo godina kasnije Dragan Aleksendrić je istakao da se i suvim profesionalcima dešava da greše te priznao da u to vreme nije obratio dovoljno pažnje na Viki.

Savetovao sam joj da nastavi školu, da završi fakultet, što je ona i uradila. Ali je u pevanju napravila odličan posao. Ona i Taške su super tandem, on je predivan momak-istakao je kompozitor.

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 24102022 FOTO MUNJA 46 ok

Podsetimo, Viki Miljković je sa samo šesnaest godina ušla u svet estrade o čemu je svojevremeno govorila za Grand.

Zahvaljujem se onome gore, jednostavno mislim da Bog dragi to sve tako namesti i odredi kako će biti. Ja sam očigledno miljenica čim mi je mnoge kockice sastavio kako treba (smeh) Imala svoju porodicu kao podršku, ali i Marina Tucaković je od samog starta bila uz mene-rekla je Violeta, ne skrivajući da njeni roditelji nisu imali finansijskih sredstava uprkos ogromnoj želji da joj obezbede sve što treba:

-Marina Tucaković je rekla da dođemo kod nje kući i kompletno me obukla, a mojima je rekla da budžet koji su odvojili sačuvaju za neka moja naredna pojavljivanja. Poslala nas je u jedan čuveni butik u gradu gde su se oblačile sve pevačice da i ja pronađem sebi garderobu. Obukla mi je jednu dugačku suknju, ali nijedne štikle nam se nisu uklapale. Posavetovala me je da na probi budem u štiklama i da se posle izujem i izađem bosa i ja sam tako i uradila. Program je išao uživo i nastao je haos u režiji, pitali su se ko me je pustio takvu, ali niko nije mogao da me skloni.

viki m
Viki Miljković početak karijere

BONUS VIDEO: Viki Miljković ukrasila dom kao iz bajke

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović