Lepa Brena nikad iskrenije o Priji: „Posmatrala sam je dok je pevala i rekla sam…“

brena o priji 3
Brena o Priji

Lepa Brena ne krije koliko je ponosna na uspeh koji je postigla Aleksandra Prijović, a pre nekoliko dana je za medije u Hrvatskoj govorila o uspehu mlade pevačice.

Brena se prisetila situacije kada je Priju povela na solistički koncert u Bugarsku još pre nego što je Aleksandra uplovila u vezu sa Filipom.

Brena o priji 1
Brena o Priji

Brena o Priji

-Pre nego što se upoznala sa Filipom ja sam je povela na jedan nastup u Sofiji gde sam imala solistički koncert pred dvanaest hiljada ljudi. Onda sam je posmatrala dok je pevala i rekla sam to je to. Ona ima talenat, ima harizmu – rekla je Brena.

Brena takođe priznaje da je odmah videla da će Aleksandra postići veliki uspeh u karijeri i dodaje da je do sada ostavrila sve što je zamislila.

-Rekla sam tada da joj samo treba vremena i dobar producent, dobre pesme. Ona ima toplu, nežnu i lepu poruku za sve te mlade ljude koji su došli da se zabave sa njom, koji je obožavaju i vole – zaključila je Brena, a prenosi Večernji list.

BONUS VIDEO – Aleksandra Prijović – Koncert Zagreb

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković