Login/Registracija

Kebinu suprugu ne viđamo često u javnosti, a sada je isplivao detalj koji govori sve o njihovom braku: „Zbog ovoga verujemo u pravu ljubav“ (FOTO)

Punih 40 godina, Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja uživaju u braku koji drže daleko od očiju javnosti, međutim jednim lepim povodom pevač je odlučio da otputuje sa svojom dragom i pokaže kako oni uživaju zajedno i posle toliko godina zajedničkog života.

Naime, par je spakovao kofere i otišao u Mostar gde se održalo njihovo venčanje davne 1984. godine i evocirao uspomene na taj period.

Keba je objavio nekoliko fotografija sa Oljom za koju svi tvrde da je kao vino i izgleda sve bolje kako godine prolaze.

U opisu kratkog videa na kome se vidi da uživaju u sunčanom danu, Kojić je napisao: „1984“ i prisetio se dana kada su stali na ludi kamen.

„Olja kao devojčica“, „Gospodin i gospođa“, „Divni i zaljubljeni i posle toliko godina“,“Zbog ovoga verujemo u pravu ljubav“ glasili su neki od komentara ispod ovih objava.

Podsećamo, venčanje Olje i Dragana Kojića odigralo se tada čak dva puta, najpre u Mostaru a zatim i u Loznici blizu koje je Keba odrastao.

Trideset godina kasnije par je izražavao želju da se zavetuje i u crkvi, ali ostvarenje tih planova nije zabeleženo u medijima do danas. Par je imao potres kada se javnošću pronela vest o Kebinoj prevari, ali je Olja kasnije izjavila da je ta epizoda iza njih. Pored sina Igora imaju i ćerku Natašu koja već godinama živi u Americi.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić