Login/Registracija

Darko Lazić otkazao nastupe: Na putu ka bolnici otkrio pravu istinu o njegovom stanju: „Nadam se da će sve biti u redu“

048d0733b07da78316e60d66db1660f4400bfe9b

Pevač Darko Lazić, pre tri nedelje podvrgao se huruškoj intervenciji uklanjanja i zatezanja viška kože koja mu je smetala nakon što je svojevremeno operisao želudac i izgubio oko 100 kilograma.

Ipak, oporavak ne teče lako i brzo kao što se nadao, a nakon što je zbog krvarenja rane ponovo ležao u bolnici, sada je pušten na kućno mirovanje zbog čega je morao da otkaže zakazane nastupe do kojih je planirao da će biti ponovo funkcionalan.

Upravo idem na skidanje drenova i na previjanje tako da će i ovaj vikend biti otkazan. Ja se nadam da sledeći neće i da će sve biti u redu. Krenulo je ka boljem, ali stvarno oporavak teče jako sporo tako da moram da se izvinim mojoj publici još jednom i hvala vam na razumevanju– rekao je Lazić u obraćanju na svom Instagramu.

darko laaaa

Darko se nedavno oglasio povodom operacije koju je imao.

– Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pući će mi konci. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac– rekao je tada Lazić koji se nada da će uskoro vratiti svojoj publici i radu na albumu koji je najavio.

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić