Keba priznao: „Dobijao sam korpe, nisam imao dinara u džepu“ (VIDEO)

DRAGAN KOJIC KEBA NNK SNIMANJE 18102022 FOTO ELENA 1 ok 1 1

Dragan Kojić Keba predstavio je novu pesmu „Milica“ za koju mu je kako tvrdi inspiracija bila njegova baka, a pesma nedelju dana nakon objavljivanja već ima pola miliona pregleda.

Baka nažalost već dugo nije u ovom realnom obliku, ali je u sećanju uvek. Sećam se da je dolazila na pijacu u Loznicu i pravila mlečne proizvode. Kao kliinac sam uvek dolazio kod nje i probao sve te đakonije, a ona mi onda tutne džeparac – prisetio se pevač, pa dodao:

To su mi najlepše uspomene i najlepše pare. Meni te uspomene pomažu u životu zaista, a sve sam uobličio u pesmi. Želeli smo da sve bude autentično i drugačije u ovoj eri trepa, repa, autotjuna. Ovo je jedan uvod za albom koji sanjam već trideset godina, a to je album sa šansonama.

keba nova pesma 1

Keba je tokom intervjua za Grand Online priznao da je na početku njegove muzičke karijere bilo ljudi koji nisu verovali u njega.

Naravno da se dešavalo, na početku su me svi odbijali i onda se desio Diskos Aleksandrovac. Mija Milutinović i Knežević su izdali tu pesmu jer su voleli dvojke. Uvek kad se vidimo ja mu kažem da to nikada ne mogu da mu zaboravim. Tako je sve krenulo, ostalo je istorija. Svaki poraz pretvarajte u pobede, to je moj savet – rekao je pevač.

Kojić se prisetio i ljubavnog života pre nego se oženio suprugom Oljom i otkrio da je i na ljubavnom planu bilo neuspeha.

Ne bih da pričam o tome, nisam se bavio tim razmišljanjima, ali uvek sam bio ostavljen. Dešavalo se naravno da dobijem korpu, ali oko mene su uvek bile lepe žene. Dešavalo se da nemam dinara u džepu, kako da te ne odbiju u takvoj situaciji? – zaključio je Keba.

Ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/Youtube/Printscreen ,
Autor: Ž.Krstić/I.G.