Login/Registracija

Naša glumica ponela titulu najbolje zadnjice u Srbiji: Skinula se i pokazala čime raspolaže, svi se pitaju zašto se krila (VIDEO)

949f758014293606da38eba8234ff77241d63da9

Ivana Dudić u poslednje vreme izaziva veliku pažnju javnosti, kako svojom lepotom tako i svojim talentom, a iako je publika mislila da je videla sve kada je glumica objavila golišave fotografije, ona je opet uspela da napravi pometnju na društvenim mrežama.

Naime, Ivana je objavila video na kome korača ka bazenu u koji je uskočila na glavu sa takovom lakoćom, ali uprkos sjajnom skoku njego izvajano telo ukralo je šou.

Bez ikakvog vulgarnog bikinija, Dudićeva je uspela da zapali pratioce svojim telom u jednodelnom kupaćem koji je savršeno naglasio njene obline, a posebno zadnjicu za koju su mnogi prokomentarisali da je idelanih propocija.

ipiccy image 14 3

„Goriš“, „Brutalno zgodna“, „Guza za desetku“, samo su neki od komplimenata koji se nižu ispod ove objave,

Podsetimo, Ivana Dudić prošlog vikenda gostovala je u emisiji „Nikad nije kasno“ gde je veoma rado viđen gost i tom prilikom eksluzivno za Grand otkrila koji je trik vitke linije i savršenog izgleda.

-Mnogo radim i to je jedini trik za dobar izgled! Ustajem mnogo rano, ležem rano koliko mogu, posle ceo dan dvanaest sati snimanja. Često ne stižem da jedem na vreme, ali moram da kažem da ne gladujem (smeh)- našalila se glumica.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić