Login/Registracija

Aleksandra Bursać progovorila o ljubavi: „E onda je sad gotov!“ (VIDEO)

Pevačici Aleksandri Bursać karijera ide uzlaznom putanjom, a njena najnovija pesma „Klela“ beleži visoke preglede na jutjubu. Pevačica je prilično angažovana i gotovo svakodnevno nastupa ili gostuje u emisijama, dali joj na privatnom planu baš i ne cvetaju ruže. Sada je rešila da na duhovit način podeli trenutak iz svog emotivnog života, a ril koji je objavila izzvao je velike simpatije njenih pratilaca.

-Ja sam ga pitala „Jel’ si se zaljubio u mene?“ On kaže nije. E onda je sad gotov! – poručila je pevačica na svom Instagramu koristeći zvučne efekte.

Prezgodna pevačica je za Grand govorila ozbiljno o svom ljubavnom životu, otkrivši zašto je po svom mišljenju i dalje sama.

– Mislim da je uspeh problem, da muškarci ne mogu da se nose sa tim. Ja sam svojim radom i trudom sve stekla, jer želim sve da obezbedim sebi, svojoj porodici i jednog dana svojoj deci. Mislim da je to generalno problem u našem poslu da se nađe neko ko to prihvata i razume- objasnila je pevačica koja je do sada uvek stavljala karijeru na prvo mesto.

– Do sada sam birala posao i pevanje koje meni život znači i ne mogu da se odreknem toga. Možda treba da smanjim svoje apetite, da se primirim i manje radim- iskrena je Bursaćka koja od količine posla ne stiže da se posveti ljubavnom životu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić