Login/Registracija

Keba progovorio o porodici, pa se dotakao Igora: „Dobro mu je u životu, zanimaju ga neke druge stvari“

KEBA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 27 ok

U samom vrhu domaće muzile scene, Dragan Kojić Keba opstaje već četiri decenije i nema nameru da se zaustavlja jer se bavi poslom koji ga ispunjava. Iako su njegova deca nasledila talent za muziku, za razliku od Nataše koja gradi karijeru u Americi, Igor je krenuo drugim putem.

Ima svoj put. Ja ga uvek podržavam bilo gde na planeti samo da je živa i zdrava– kaže Keba za ćerku i dodaje:

Igor i tek kako ima sluha, ali zanimaju ga neke druge stvari. Dobro mu je u životu, bez obzira na sva dešavanja i pisarije. Svi mi imamo svoj put, stvarno je sve u redu i uvek je bilo– iskren je Kojić koji se trudio da svoju porodicu zaštiti od svih zamki javnog posla.

Dragan Kojic Keba

Trudio sam se da bilo kakve negativnosti, probleme ne unosim u svoj dom, ali nešto nisam mogao ni sakriti. Kada nešto uradiš dobro, oni ćute, kada je loše za čas pišu, a kada ne radiš ništa onda izmišljaju, i rekao sam da neću da se nerviram– objasnio je Keba u emisiji „Na večeri kod“.

b4dc3290ce5766642d32ab5840520121ee0da0d8

Keba je tokom jednog intervjua za Grand Online priznao da je na početku njegove muzičke karijere bilo ljudi koji nisu verovali u njega.

Naravno da se dešavalo, na početku su me svi odbijali i onda se desio Diskos Aleksandrovac. Mija Milutinović i Knežević su izdali tu pesmu jer su voleli dvojke. Uvek kad se vidimo ja mu kažem da to nikada ne mogu da mu zaboravim. Tako je sve krenulo, ostalo je istorija. Svaki poraz pretvarajte u pobede, to je moj savet – rekao je pevač.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić