Dragi Domić otkrio misteriju romskih veselja, jedan detalj će vas šokirati

DRAGI DOMIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 4

Veliku popularnost Dragi Domić stekao je pre više od jedne decenije, učešćem u „Zvezdama Granda“ nakon čega je postao jedan od najtraženijih pevača širom regiona.

I ne samo kod nas, Dragi je rado viđen gost i preko granice gde gotovo svakog vikenda nastupa, a posebno na romskim svadbama.

Iako publika ima često priliku da vidi videe na društvenim mrežama gde je Domić okićen šuškama, pevač je za Grand otkrio kako zaista izgledaju romska veselja.

-Pošto sam ja vremenski ograničen na veseljima kada pevam, odnosno ne pevam celo veselje već nekih šest sati recimo i onda oni biraju satnicu. Ali ranije se dešavalo da mnogo ostanem na veselju, pogotovo na romskim. Nekada prepevam celo veselje iako tu ima još pevača- objasnio je Dragi, a potom priznao da je izuzetno počastvovan što je voljen među gostima, posebno u Beču gde provodi mnogo vremena.

-Tamo se peva od stola do stola, niko ne ostane uskraćen za pesmu i dođu neka veselja gde svaki sto poziva baš mene i onda ja prepevam celu svadbu.

DRAGI DOMIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 29

Romska veselja su možda i jedna od najpopularnijih među estradnjacima, a o vrtoglavim ciframa koje pevači zarade za samo nekoliko sati se neprestalno spekuliše.

-Svako dobija onoliko novca koliko je tražio bez obzira da li ste otpevali jednu pesmu ili celo veselje. Bakšiš zavisi od dogovora. To me svi pitaju, čak i prijatelji jer vide abnormalne novčanice na nekim videima- objasnio je Domić.

Podsetimo, Dragi je nedavno objavio numeru pod nazivom „Danas sina ženim“, a kako je trenutno sezona svadbi i veselja pevač se može pohvaliti da sada ima jednu od najtraženijih pesama.

DRAGI DOMIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 25
Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović