Login/Registracija

Žika Jakšić ponosan na svoju bivšu ženu: Usred emisije stigao poklon zlata vredan: „Javno se zahvaljujem, ona je divna osoba“ (FOTO)

Domaćin i autor emisije „Nikad nije kasno“, Žika Jakšić važi za čoveka velikog srca koji iako se dva puta razvodio, o svojim bivšim suprugama uvek govori samo najlepše. U poslednjoj emisiji, Jakšić je otkrio kako je njegova prva supruga Snežana otvorila biznis u Beogradu i bavi se prodajom visokokvalitetnih proizvoda za negu lica i tela iz Nemačke.

Kako se i sam uverio u moć tih proizvoda poželeo je da je javno izreklamira i pohvali.

Ranije sam mazao singapurske kreme za zatezanje, a sad moja prva supruga Snežana ona meni poslednjih godina šalje neke kreme iz Nemačke, a ima i piće. Hoću da pohvalim i izreklamiram svoju bivšu ženu. To piće ima i za žene i za muškarce, unutra ima kolagen, cink, minerali, ja to pijem redovno. Nestalo mi pre nekoliko dana i odmah sam se zabrinuo pa mi Sneža poslala- objasnio je Jakšić koji je odmah uposlio saradnika da je pozove i pošalje poklone za njegove goste u emisiji kako bi se uverili u kvalitet.

Žika je otvorio paket koji je stigao u kome su se nalazili proizvodi za muškarce i žene, a on je odmah demonstrirao kako konzumira piće za lepotu, kao i kremu za bore.

– Javno se zahvljujem Sneški, divna osoba i hvala joj što je u sinu udahnula sve najlepše njene osobine i on je sada stasao i družimo se kao dva drugara– ponosno je istako autor emisije koji je zatim podelio svojim gostima poklone.

Ukoliko ste propustili poslednju emitovanu epizodu, pogledajte je u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić