KAKO ĆE DEVOJKE I ŽENA REAGOVATI NA PRIZNANJE DARKA LAZIĆA: “ Sve bivše sam VARAO sa Katarinom“

Darko Lazic 1

Darko Lazić je nedavno javnosti predstavio novu devojku Katarinu, sa kojom je obnovio vezu nakon 13. godina.

Pevač je bio u braku sa koleginicom Anom Sević, nakon nje je verio Marinu Gagić, ali i pevačicu Barbaru Bobak. Ove veze nisu potrajale, pa je pevač rešio da se skrasi pored prve ljubavi.

– Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života – priča Darko i nastavlja:

Capture 2 9

– Imam dvoje dece iz svojih veza s bivšim ženama i to je lepo. Deca su najlepša stvar i nikad ne bih poništio sve ono iz prošlosti iako sa ženama nije uspelo. Moj život je takav kakav je, sad imam 31 godinu i imam potrebu da se konačno smirim.

Lazić tvrdi da tek sada oseća iskrenu zaljubljenost i da su mu se sve prethodne veze dešavale u periodu kad nije bio spreman da se posveti na pravi način.

– Prvi put se osećam da sam stvarno zaljubljen. Ranije sam samo mislio da je tako, ali sam zapravo bio nezreo i nisam to shvatao na pravi način. Boli me uvo kako će bivše da protumače ovo što sam rekao. O njima sve najlepše. Tako je, kako je i neću da se foliram, a njima se izvinjavam. Kad čovek oseti pravu ljubav, nikome se ne pravda. Kaća je starija od mene, nema niko od nas više vremena za greške. Mene briga i za to da li moji kod kuće prihvataju Kaću. Ne žive oni s njom nego ja, ali, iskren da budem, i oni je svi vole. Poznaju je isto koliko i ja i svi su nam vetar u leđa – ispričao je Lazić za Srpski telegraf.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/youtube/Instagram,
Autor: A.Milinković