NIKAD NIJE KASNO OVE NEDELJE NA PRVOJ: Evo šta se dešava u najgledanijem muzičkom šouu i kad se emituje (VIDEO)

IMG 0003

Zbog tehničkih razloga prošle nedelje nije emitovana emisija „Nikad nije kasno“ na Prvoj televiziji, ali zato ove ispravljamo grešku i obećavamo još jednu fantastičnu epizodu uz koju ćete uživati.

Popularni muzički šou nastavlja sa emitovanjem na Prvoj televiziji i to u starom terminu – nedeljom od 21 čas,a u ovoj epizodi u ulozi žirija, osim premijera Saše Miloševića Mareta, gledaćete Aleksandru Bursać i po prvi put Peđu Jovanovića.

ZIRI NNK SNIMANJE 12102022 FOTO ELENA 8 ok

Na Grandovu scenu ove nedelje stiže šest talentovanih pevača amatera, od kojih su neki prevalili i nekoliko stotina kilometara kako bi ispunili svoje snove iz mladosti i pevali pred milionskim auditorijumom.

Pored inženjera pomorstva, pevački talenat će pokazati i velemajstor u šahu koja će svojom energijom raspametili žiri. Ipak, neće biti jedina. Talentovana Zagrepčanka oduševiće žiri svojim glasom, ali stasom na pragu pete decenije.

Vi prosto plenite harizmom, kao da ste na ovoj sceni dugo, dugo – konstatovala je Aleksandra nakon maestralnog nastupa jedne veteranke, a reči hvale dobiće i jedan takmičar iz Nemačke koji je svojim repertoarom, ali i energijom „kupio“ sve

– Svaka čast i na pevanju i na tom šarmu koju si nam doneo- rekao je oduševljeno Peđa Jovanović, a zatim svoj komentar dao i na nemačkom jeziku.

-Jeste malo čudno da posle ovakve pesme i interpretacije Šabana Šaulića, ide komentar na nemačkom- kroz osmeh je konstatovao Saša Milošević Mare.

Delić nove epizode koja vas očekuje u nedelju u 21 čas na Prvoj televiziji pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić