„Mrtav sam ako Suzana to uradi“, Saša Popović ogolio dušu (VIDEO)

sasa popovic i suzana jovanovic ok 1 1

Novu sezonu emisije „Zvezde Granda Specijal“ koja startuje ove subote na televiziji Pink otvoriće njen autor i nekadašnji voditelj Saša Popović koji se pred našim kamerama osvrnuo na same početke i koncept koji je osmislio.

-2008. godine sam krenuo, a završio sam u junu 2020. godine, znači punih dvanaest godina. Emisija se nekada zvala „Narod pita“ pa smo je prekrstili, ali to je taj format, jedna laka emisija koja služi za promociju, ne samo pevača iz takmičenja „Zvezde Granda“ već i za regularne pevače koji imaju nove pesme. Tako da je mi koristimo kao format u kome promovišemo novitete- objasnio je Saša.

0A0A9536

Svedoci smo da su danas takve emisije izuzetno retke, kao i da retko kada možemo čuti da pevači kraj malih ekrana imaju mogućnost da otpevaju cele pesme i tako publici prezentuju nešto novo.

-Jeste ali zato je napravljen Specijal. Mislim da će ove godine kroz Specijal proći i sve zvezde Granda, ali i svi ostali pevači poput Lepe Brene, Cece, Marije, Saše Matića, Pejovića, Prijovićke, ma svih!- otkrio je Popović.

sasa popovic 2 ok

Voditelji Vesna Milanović i Siniša Medići istakli su da nas čeka mnogo ekskluziva, a ekipu našeg portala zanimalo je da li postoji nešto što će Saša prvi put o sebi otkriti u „Zvezde Granda Specijalu“.

-Mnogi ne znaju mnoge stvari o meni, pa naopako kada bi sve znali. Mada većinu stvari znaju (smeh). Imao sam jednu dobru emisiju kod Vesne, to je bila emisija „Iz profila“ gde sam dosta toga pričao o svom životu, ali svakako ima mnogo stvari koje niko ne zna o meni, jedino moja supruga- priznao je te otkrio šta bi se desilo ukoliko bi njegova supruga Suzana odlučila da napiše knjigu.

-Ma samo joj još to fali, onda sam mrtav!- rekao je kroz smeh.

U videu ispod saznajte šta nam je Saša Popović još otkrio pred novu sezonu vaše omiljene emisije „Zvezde Granda Specijal“:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ T. Bogavac