Login/Registracija

Dada Mešaljić napravila važan korak: Rešila da se vrati velikoj ljubavi

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Dada Mešaljić nedavno je prošla kroz veoma stresan period nakon čega je stavila tačku na ljubav sa Jasminom Mumićem. Osim to je obrisala sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža i potvrdila da je nastavila dalje, pevačici je ostala još jedna uspomena.

U pitanju je tetovaža na desnom ramenu koju je rešila da zauvek ukloni te se podvrgla laserskom uklanjanju. Iako se nije izjasnila, fanovi tvrde da se odnosi upravo na bivšu ljubav.

-Sreća pa se nekih grešaka u životu možemo rešiti trajno- poručila je Dada, a potom objasnila da će u narednih mesec dana ona zauvek nestati.

Velika armija fanova koju je stekla tokom takmičenja pozdravila je ovaj potez i poručila da se na prošlost više ne osvrće.

Podsetimo, Dada Mešaljić porodila se u julu ove godine i na svet donela naslednicu Merjem. Iako uživa u najlepšim danima sa svojom ćerkicom nakon skoro četiri emseca od porođaja rešila je da se vrati svojoj drugoj najvećoj ljubavi- muzici i nastavi sa pevanjem o čemu je obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama.

-Dragi moji uskoro počinjem sa nastupima-poručila je Mešaljićeva.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović