Ovaj hit je najskuplja pesma na estradi: Marina Tucaković promenila jedan stih i uzela preko 100.000 evra

najskuplja pesma na estradi
Najskuplja pesma na estradi

Iako se o ciframa koje pevači izdvajaju za kupovinu pesama retko govori javno, jednom prilikom je Neda Ukraden otkrila koja je najskuplja pesma na estradi, od koje je Marina Tucaković zaradila bogatsvo zbog promene jednog stiha.

Neda Ukraden, koja je godinama na javnoj sceni izgradila je zavidnu karijeru, a njene pesme su veliki hitovi. Ipak, numera „Zora je“ je njena lična karta.

NEDA UKRADEN NNK SNIMANJE 27092023 FOTO FILIP 2 ok 1
Najskuplja pesma na estradi

Davne 1985. muziku za ovu pesmu napisao je Đorđe Novković. On je najpre želeo da pesmu nazove „Milan labud“, ali Neda se upravo tada rastavila od supruga Milana, pa mu to nije dozvolila.

Kako je Neda jednom prilikom ispričala u pisanju teksta učestvovala je legendarna Marina Tucaković, koja je zahvaljujući jednom, i jedinom, napisanom stihu „Suza je iz oka kanula“, navodno dobila preko 100 000 eura.

zeljko samardzic i marina tucakovic

Najskuplja pesma na estradi

Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra rekla je Neda svojevremeno , a ovim podatkom je iznenadila javnost.

(Blic)

BONUS VIDEO- Neda Ukraden i Žika Jakšić- Zora je- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.