Login/Registracija

Osmeh sa razlogom! Katarina Živković potpisala novi ugovor sa Grandom, dobitak je obostran (FOTO)

KATARINA ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 18102023 FOTO FILIP 37 ok

Pevačica Katarina Živković odlučila je da nastavi saradnju sa Grand produkcijom u oblasti predstavljanja na digitalnim platformama, kao i u vezi sa novim izdanjima.

Pevačica je još ranije ukazala poverenje vodećoj produkcijskoj kući u ovom delu Evrope, a nakon što joj je stari ugovor istekao, danas je stavila paraf na novi ugovor kojim će o njenom kompletnom predstavljanju na mrežama poput „Jutjuba“ i „Dizera“ i drugih voditi računa Grand.

Katarina Zivkovic ugovor

Tim povodom danas je bilo svečano u prostorijama Grand produkcije, a osmeh nije silazio sa lica kako kod same pevačice, tako i kod direktora produkcije Gorana Šljivića koji je sa Katarinom potpisao novi ugovor o nastavku plodonosne saradnje.

Katarina Zivkovic ugovor 2 1

Zahvaljujući novom dokumentu pevačica će izemđu ostalog na svom jutjub kanalu moći da ima i svoje nastupe iz Grandovih emisija, a i nove pesme biće objavljene pod oznakom („labelom„) Grand produkcije.

Nove ugovore sa Grandom poslednjih dana su potpisali mnogi pevači, među kojima su Dejan Matić, Mirza Selimović i Jelena Kostov.

BONUS VIDEO: Katarina Živković i Emrah Emšo – Volim te i previše – Grand parada

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Dačić