Jelena Tomašević posvetila album pokojnom ocu, jedva suzdržala suze na promociji: „Nedostaje mi, bio bi ponosan da je ovde“ VIDEO

Na veliku radost publike, Jelena Tomašević objavila je album pod nazivom „Iskrena“ nakon osam godina od izlaska prethodnog projekta.

Ovim povodom, pevačica je organizovala promociju na kojoj je okupila saradnike, brojne kolege kao i pripadnike medija pred kojima nije krila uzbuđenje.

 – Kada imate kvalitetan album i kavlitetne pesme i dok se stare puštaju kao da su nove msilim da je to pun pogodak. Publika mi je najveći motiv kao i moj aljubav prema pevanju. SVaki put se iznova obradujem kada čujem moju pesmu na radiju– priznaje Jelena.

Jelena Tomaševič otac

Veliku podršku pružili su joj suprug i ćerka koji su je bodrili na svakom koraku stvaranja

Njima se dopada, preslušavali su demo snimke, apsolutno su učestvovali u stvaranju i znaju svaki notu, svaki stih. Oni su mi najveća podrška i njihove mišljenje mi mnogo znači. Nina je sada već tinejdžerka i sada ima svoje stavove, i njihova mišljenja su presudna.

jelena tomasevic grand 1

Pored voljenih ljudi koji su došli da je podrže nedostajala joj je jedna osoba kojoj je i posvetila album.

Najviše mi nedostaje moj tata i znam da bi on bio presrećan da je na ovoj promociji. Osećala sam sve vreme njegovu podršku i sve je išlo u dobrom toku i zahvalna sam mu na tome. Ja verujem u život posle smrti, znam da je on tu negde i da nas podržava– rekla je Jelena i dodala:

Bio bi ponosan, uvek je bio iskren. Rekao bi šta mu se sviđa i ne sviđa i dao savet- emotivno je izjavila pevačica, a ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

jeena tomasevic u

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: A. Dačić,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić