Đorđe David zamalo napustio emisiju zbog Bosanca, haos u „Zvezdama Granda“: „Lažeš! Gledaj me u oči“ VIDEO

Ove subote očekuje vas nova bitka u „Zvezdama Granda“ gde će se pored takmičara, boriti i mentori za njihovu pravdu, a Đorđe David i Bosanac zaratiće kao nikada do sad.

Kako to biva na početku svake emisije, mentori izvlače broj mesta na kome će sedeti, a ovog puta neki članovi žirija su prekršili dogovor, što nije promaklo Saši Popoviću.

đorđe davis i bosanac svađa

Svetlana, ti si izvukla šest da sedneš, otkud sada na četvorci kod Viki?– pitao je Sale Cecu, na šta je ona odmah odgovorila:

Prisilo me Bosanac. Ja kažem: „Kada bude primetio Popović gotovi smo“.

FILP2849

Đorđe David i Bosanac svađa

Dragan Stojković Bosanac bio je oran za raspravu sa svojim kolegama, a prva na tapetu bila je Ceca koja uvažava reakcije publike na nastupe kandidata.

Pusti publiku Ceco, ti si jadna opterećena publikom. Neće publika određivati meni prva i zato sam dao– odbrusio se Boske.

Ipak, najveći okršaj dogodio se sa Đorđem Davidom koji je iz petnih žila drao na Bosanca kao nikada do sad.

Hoćeš da kažeš da nije bila dobra? Hoćeš da kažeš da je „Robinja“ bila bolja? Ona je izgubila bitku na Robinji. Gledaj me u oči vamo. Ovo što pričaš lažeš jer ideš njemu niz dlaku. Dragane!– drao se Đorđe David, a šta vas čeka u novoj epizodi pogledajte u videu na početku teksta.

ipiccy image 4 5

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić