Đula Drini na ivici suza: Kum iz Amerike prekinuo intervju, ovo nije očekivala: „Puno mi znači njihova podrška“ VIDEO

Talentovana Đula Drini ove subote, još jednom je oduševila sve u „Zvezdama Granda“ svojim nastupom zbog čega se plasirala direktno u četvrtfinale.

Pevačica je nakon toga sa osmehom na licu stala ispred Grandovih kamera i otkrila kakav je osećaj.

-Danas sam verovala u to da će 99% biti direktan prolaz. Samo treba da veruješ u sebe i sve će biti super – istakla je Đula.

Đula Drini kum prekinuo intervju

Đulin kum doleteo je iz Amerike kako bi joj te noći pružio podršku, a koliko je ponosan govori to što se pridružio intervjuu.

-Mogu li ja samo da iskoristim priliku da svojoj kumi čestitam na prolazu – rekao je veseo kum, a Đula je dodala:

-Ovo je moj kum. Juče je došao direktno iz Amerike da me podrži i bude tu.

Đula Drini kum prekinuo intervju
Đula Drini kum prekinuo intervju

Srećan i nasmejan kum otkrio je da li je Đula nastupom ispunila njegova očekivanja.

-Jeste, sada sam tek siguran u njen uspeh, jer sam znao da je to do sada sve bilo nekih 70% njenih mogućnosti. Vredelo je doći iz Amerike i ja sam sa zadovoljstvom tu. Prenosim velike pozdrave za Grand produkciju od strane folklora „Bosanski behar“. Kumo, sretno do finala – poručio je on.

djula 2

Đulu su u momentu preplavile emocije, te je istakla koliko joj podrška koju dobija od bliskih ljudi znači.

-Puno mi znači njihova podrška. Pogotovo što njegova ćerka Ilda kuma mojoj devojčici Alini i ovim putem je puno pozdrvaljam i volim – iskrena je pevačica.

FILP1227

Ona je nedavno za Grand otkrila da je trenutno rastavljena od supruga koji živi u Švedskoj, što ju je tokom intervjua i rasplakalo.

Međutim, ovog puta sa osmehom na licu priznala je koliko joj znači njegova podrška i to što je ove subote došao iz Švedske da je podrži.

-Najviše mi znači njegova podrška i podrška mojih roditelja, sestre i ćerkice. Porodica je nešto što treba da se ceni i mislim da će se tako daleko dogurati. Oni dolaze na probe kod Bosanca kad radimo. Nekad muž, nekad otac i stalno me napominju da slučajno ne zaboravim ono što mi Bosanac kaže i kad budem u emisiji da ispravim te neke greškice – poručila je Đula.

FILP1229

Đorđe David ostao je šokiran Đulinim talentom, a zatim je nasmejao ceo studio kada je upitao „Kako iz žene vrapca izlazi aždaja?“

-Zahvaljujem Đorđu i svim članovima žirija. Pogotovo Đorđu, on uvek ima neke originalne komentare. U petom krugu mi je rekao „Ti si Majk Tajson u maloj bočici“ i od tada je krenula zezancija na moj račun – rekla je Đula.

FILP1350 1

Pevačica je otkrila da ne nastupa često, kako bi mogla da dođe odmorna na takmičenje.

-Trenutno ne nastupam mnogo da ne bih naštetila takmičenju i mojoj boji glasa, jer se to desilo jednom kada sam otišla u baraž iako sam nastupala pet dana pre. Valjda je umor u pitanju, pritisak i sve stigne, ali sad je sve okej. Trudim se da ispravim sve te greške i da se odmaram što više, da se naspavam i dođem sveža i pozitivna – objasnila je nasmejana Đula.

FILP1244

Budući da zrači neverovatnom energijom na sceni, otkrila je da je najvažnije da se dobro naspava.

-Uspem da zaspim, ali se jako rano probudim i onda me preko dana stigne dremkica često, mada sad je sve okej, popila sam jedan red bul, jer kafu ne pijem – istakla je ona, a zatim otkrila da li popije neki alkohol pred sam nastup:

-Ne, ne pijem alkohol stvarno. Ja sam luda i ovako, tako da meni ne treba alkohol niti bilo da bih ja „poletela“, samo mi još fale krila.

FILP1353 1

Od kako se pojavila mnogi tvrde da će Đula dogurati do finala, a sada je iskreno otkrila šta ona misli o tome.

-Reći ću iskreno. Uvek sam do sada bila skromna, ali ovog puta neću. Verujem i mislim da sam zaslužila finale.

BONUS VIDEO: Đula Drini: „Marija Šerifović me se plaši“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković