Učesnica „Nikad nije kasno“ osvojila džekpot u igri na sreću: „Imala sam intuiciju da ću dobiti velike pare“ FOTO

Dragana Suljkanovic

Nakon što je nedavno ispala iz emisije „Nikad nije kasno“, Dragani Suljkanović sreća se debelo osmehnula kada je osvojila pozamašnu sumu novca u jednom kazinu.

Naime, Dragana je boravila sa drušvom u Austriji kada su odlučili da se zabave uz igre na sreću, a pevačica priznaje da je imala osećaj da će nešto osvojiti o čemu je govorila za Grand.

unnamed 3

Kako kaže stara izreka: „Čino dobro i dobro će ti se vratiti“ i ja zaista verujem u to. Nakon večere smo se zabavljali u kazinu i ja sam imala strašnu intuiciju da ču dobiti neke velike pare i tako je bilo. Odjednom je blokirao automat i moj muž i ja smo se začudili šta je to, kada nam je prišlo osoblje da nam čestita jer smo dobili džekpot. Počela sam da vičem i plačem od sreće, svo su se okupili oko nas i ne znam ni sama kako smo otišli kući gde smo se radovali sa našim sinovima- ispričala je Dragica koja je i ranije osvajala manje sume:

Ovo je prvi put u životu da sam osvojila takav dobitak. Igram ja redovno loto, dobijala sam male sume, ali sam uvek bila zadovoljna i govorila da ću dobiti nekad i veliku sumu i to se, hvala Bogu desilo– priznaje ona.

0A0A0560

Zanimalo nas je i kako će potrošiti nagradu.

Još nismo došli sebi da isplaniramo šta ćemo i kako potrošiti, ali sigurno ćemo na lepe stvari i trenutke. Volela bih još jednom da se zahvalim, od sveg srca, svima koji su deo emisije, Žiki, Dragani, Maretu, presrećna sam što sam bila deo takve emisije koju ću pamtiti celog života– rekla je Dragica za Grand.

BONUS VIDEO- Dragica Suljkanović „Nikad nije kasno“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/A. Milinković