Isplivali stari snimci Jane Todorović: Providna haljina i šljokice, a telo kao praćka (VIDEO)

Pevačica Jana Todorović muzičku karijeru počela je sa samo četrnaest godina, ni ne sanjajući tada da će danas biti jedna od najvećih folk zvezda.

Od samog početka, imala je veliku podršku porodice, a pevanjem je počela da se bavi davne 1988. godine kada je jedne noći sa roditeljima i bratom nastupila u poznatoj kafani u Obiliću.

Ovako je izgledala Jana Todorović na početku karijere

jana
Jana Todorović na početku karijere

Svojih početaka se rado seća te nije ni čudo što je ostala prijatno iznenađena nakon starih video snimaka svojih nastupa koje je imala prilike da vidi u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

jana t
Jana Todorović na početku karijere

-Lepo. Imala sam samo petnaest godina na ovom prvom snimku, ali iskrena da budem divna sećanja i prelepe uspomene- ponosno je istakla Jana, a potom dodala:

-Ne žalim ni za čim! Hvala Bogu da imam naslednicu i svi ovi snimci me podsećaju na moju ćerku, tako sad moja ćerka izgleda!

jana1
Jana Todorović na početku karijere

Ipak, nakon ovih snimaka, starih i po nekoliko decenija, mnogi su zaključili da se pevačica nije mnogo promenila.

-Sad imaš smao te bore smejalice i to je to- rekla je sa osmehom voditeljka Vesna Milanović, a Jana se kao i uvek u svom stilu našalila na svoj račun.

-I jedno dvadeset kilograma viška- dobacila je sa osmehom.

JANA ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIPok 2

Podsetimo, Jana Todorović nedavnoje ogolila dušu o porodičnoj tragediji i pustila suze pred Grandovim kamerama.

-Trenutak kada sam saznala da mog sestrića više nema je najgori i najteži trenutak u mom životu. Najviše me je bolelo to saznanje, ali naravno i briga da sačuvam ćerku u svemu tome. Sećam se, sleteli smo iz Feniksa, ogroman avion, ja sedim u sredini i jave mi da mi je sestrić umro. Ja se više ničega ne sećam, izašla sam iz aviona i dali su mi lek za smirenje- počela je priču pevačica drhtavim glasom, a potom nastavila:

-Subota je bila i dolazi organizator i kaže mom suprugu „Ajde molim te ako možeš da zamoliš Janu da otpeva nekoliko pesama jer smo prodali karte i ljudi su došli sa svih strana“. To mi je nekako nešto najgore što sam čula u životu. Ma da su mi doneli ceo svet, ma nema tih para, pa ja nisam znala za sebe.

jana todororovic u suzama progovorila o gubitku sestrica 5 768x405 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Jana ogolila dušu o porodičnoj tragediji

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović/Grand,
Autor: J. Jović