„Definicija za zgodnoću“ Rada Manojlović ponela izazovnu kombinaciju pa priznala: „Ne znam ni gde idem“ (FOTO)

rada manojlovic izazovna 4

Osim po sjajnim pesama uz koje je uvek dobar provod pevačica Rada Manojlović prepoznatljiva je i po svom odabiru haljina za scenu u kojima uvek sa ponosom ističe svoje izvajano telo.

Iako njeni stajlinzi ponekad nailaze na salvu kritika, Rada je godinama na sceni pokazala da ume da svaku odevnu kombinaciju ume i te kako dobro da iznese, što ne polazi svima za rukom.

rada manojlovic izazovna 3
Instagram radamanojlovic

Ovoga puta je u moru snimanja i nastupa, dok sa nestrpljenjem iščekuje da objavi svoj dugo najavljivani album otkrila da više ni sama ne zna gde se nalazi.

-Više ne znam ni gde idem, ni šta pričam, bitno je samo da snimamo i snimamo. Bez prestanka – požalila se Rada svojim pratiocima na Instagramu.

rada manojlovic izazovna
Rada Manojlović izazovna

Ipak i kada je najviše umorna, ona zna da odabere pravi stajling, a tako je za jedno pojavljivanje na sceni ponela izuzetno provokativnu haljinu koja bi joj se savršeno uklopila uz duet „Marakana“, jer pojavom jednostavno asocira na Brazil i karnevalsku atmosferu.

Pozitivni komentari su počeli da se nišu, a svi su bili oduševljeni.

„Definicija za zgodnoću“, „Vau kakva haljina!“, „Divno ti stoji, prezgodna si“, „Svakim danom sve lepša i lepša“, samo su neki od komplimenata koje su korisnici Instagrama upućivali atraktivnoj pevačici.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 19OK

Ipak povremeno se pojavi i neki negativni komentar, a neki od njih ranije su pevačicu izbacili iz takta pa je nedavno medijima saopštila šok odluku.

 Ajde da se pravimo da sam ja dama i da pričam staloženo i da ne mlatim glavom, kosom i rukama. Primetila sam da su ljudi previše površni i da im se kao dame predstavljaju osobe koje su vrlo ozbiljne na crvenim tepisima, a ja koja se smejem, i prosta sam, ovakva,onakva,najgora, sada ćemo da pričamo ozbiljno– saopštila je Rada nedavno pred okupljenim novinarima.

BONUS VIDEO: Rada Manojlović nikad iskrenije o ljubavnom životu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić