Login/Registracija

Aranđelovdan u domu Lepe Brene, Viktor se prihvatio kecelje, pa pokazao kako priprema slavsku trpezu: „Svaka čast“ (VIDEO)

Aranđelovdan u domu Lepe Brene, Viktor pokazao kako teku pripreme i šta će se naći na slavskog trpezi kod Živojinovića.

Iako bi mnogi mislili da članovi njihove porodice nemaju obaveze, Viktor je zasukao rukave i odlučio da priipomogne oko kuvanja u čemu je, seudeći po snimcima, uživao.

Aranđelovdan u domu Lepe Brene

Aranđelovdan u domu Lepe Brene

U veseloj atmosferi, pripremali su se razni specijaliteti među kojima je bila i obavezna sarma koja je ispunila ogroman lonac.

viktor zivojinovic sarma
Aranđelovdan u domu Lepe Brene

Pored Viktora, u pripremi gozbe učestvovali su i drugi bliski ljudi koji su uz muzičke hitove spremali ostali specijaliteti, a sve detalje pogledate u videu na početku teksta.

ru

Podsećamo, Viktor je svojevremeno imao preko 160 kilograma o čemu je Brena govorila za domaće medije.

– Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga. Bilo mi je toliko teško da sam plakala – priznala je pevačica.

Majka kao i svaka druga, puna ljubavi i brige za svoje dete nije mogla da sakrije koliko se sekira i strahuje da njen mezimac ne dobije neku komplikaciju od viška kilograma, ali on je ostvario neverovatne rezultate i učinio roditelje ponosnim.

viktor 2

– Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes – rekla je Brena.

– Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor, koji su poštovali. Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma – zaključila je tada.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić