Jana Todorović o kolegama, jednu pevačicu izdvojila: „Ona ima posebno mesto u mom srcu“

jana otlrila omiljenu koleginicu
Jana Todorović o kolegama

Pevačica Jana Todorović gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrila je da postoji jedna mlađa koleginica koja joj je posebno prirasla za srce.

To je upravo Milica Jokić sa kojom Jana često nastupa, ali osim nje je podržala sve mlade pevače i zahvalila im se što pevaju njene pesme na nastupima, ali i u popularnim kaverima.

IMG 5214 ok
Jana Todorović o kolegama

Jana Todorović o kolegama, jedna pevačica ima posebno mesto u njenom srcu

-Ja sam neko ko je tu toliko godina i podržavam mlađe kolege i ja sam nekada bila na početku, znam kako je. Srce mi je puno kada čujem da devojke pevaju moje pesme. Evo ja bih izdvojila Milicu, ona mi je nekako devojka u srcu i radimo puno zajedno privatna veselja i slavlja – rekla je Jana u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

IMG 5319 ok
Jana Todorović o kolegama

Jana kaže da nikada nije imala problem sa mladim pevačima i sa smenom generacija i podvlači da svima želi ono što želi i svojoj ćerki.

-Evo Sandru sada prvi put vidim u emisiji, želim joj svu sreću zaista kao i svim kolegama. Stalno ponavljam da imam jednu ćerku i uvek kažem da što želim njoj, to želim i mlađoj generaciji, neka sve ide kako ide – zaključila je ona.

BONUS VIDEO – Jana Todorović u suzama o tragediji

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković