Koleginica Harisa Džinovića progovorila o pevačevom razvodu: „Povređen je, izigrala ga je“ VIDEO

Razvod Harisa Džinovića i Meline danima unazad je glavna tema u medijima. I dok ga jedni brane, drugi ga kritikuju zbog iznošenja ‘prljavog veša’, a sada je svoj sud o ovoj situaciji dala i Harisova koleginica, Ivana Šašić.

-On je povređen čovek, ja njega razumem. Nisam pristalica prevara u vezama i brakovima, razvedi se pošteno, pa radi šta hoćeš. Kod mene je to tako. Bolje mi je da sam kvalitetno sama nego u odnosu gde će mene neko da vara ili ja nekog. Ne mogu da budem sa tim partnerom ako ću ga varati, nisam taj tip- rekla je Ivana za Grand, a potom dodala:

-Ako sam došla do situacije da pomislim da ga prevarim nešto nije u redu. U toj zajednici nikad ne bih bila. E, sad, mi smo kao narod malo izgubili smisao braka i vrednosti, sve se svelo na to da smo ušuškani i finansijski potkovani. Protivnik sam takvih stvari, prevara i brak ne idu zajedno.

Ivana Šašić iskreno o razvodu Harisa Džinovića

ivana šašić

Na pitanje da li Haris Džinović preteruje kada je re o iznošenju stvari iz privatnog života, Ivana je odgovorila kao iz topa.

-Povređen je, on je svesno njoj dao sve, verovatno. Imala si sve i sad si me izigirala i povredila, jednostavno priča kao povređen čovek. Upoznala sam ga jednom davno i mislim da njegov karakter ne dozvoljava drugačije nego ovo što sad radi– istakla je pevačica i nastavila:

-Takav je da mora da kaže ono što misli da neko ne bi pomislio možda nešto drugo o njemu. Dostojanstven je i mora da kaže tako kako jeste, to je njegov deo priče. On je u lepim godinama i svestan je svega, sam kaže da joj je sve dao, pa šta nije valjalo?! Ima takvih i muškaraca i žena, da se ne lažemo, koji imaju sve pa im je malo!

ivana šašić

BONUS VIDEO: Intervju Harisa Džinovića nakon razvoda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović