„Ne znam da se udam“ Mira Kosovka otvorila dušu nakon kraha 2 braka: „Nije imao pas za šta da ih ujede“

8845e51e470756e6af5368603c17fe40cb58a2f6

Mira Kosovka nije imala sreće da pronađe ljubav svog života, a nakon kraha dva braka odlučila je da kroz život korača sama.

Iako ne voli da se osvrće na prošlost, ona je za Grand prokomentarisala izbor svojih životnih partnera koji se nisu slavno završili.

mir akoso

Moji izbori su bili baš divni. Udavala sam se dva puta, ali ne znam da se udam. Ja idem srcem i zavolim, ali nisam bila sreće da to opstane kako treba i ideš dalje. Rasla sam sa četiri muškarca i onda ti dođe frajer sa nekom pričom, a ja sam mnogo više znala muški mentalitet da nisu mogli da me prešaltaju– ispričala je Mira.

a358d17e293aec003c7e47a62e6004e087e65cb5

Pevačica danas uživa u životu bez partnera što je, zbog prethodnih loših iskustava, ne opterećuje.

Navikla sam da sam sama i ne razmišljam mnogo o tome. O prošlosti se trudim da se sećam samo lepog, ponekad mi naiđe bes i gnev jer sam se uvek iz ljubavi vezivala, ni prvi ni drugi muž nije imao pas za šta da ih ujede. Niko se ne udaje da ni bi se razveo, ali život ide dalje. Razvod jeste težak, i taj period pre samog razvoda jer se trudiš i onda kada se desi gotovo je– kazala je Kosovka koja nikada nije žeela da obnavlja stare romanse.

Bilo je tih ponuda, ali kada se čaša slomi više ne lepi. Jednom kada se prekine, zauvek se prekine-rekla je u emisiji „Nije lako biti ja“.

BONUS VIDEO- Ispovest Mire Kosovke:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić