Šerif Konjević prvi put o razvodu Harisa Džinovića, dotakao se i kolega: „Imaju mnogo gore probleme“

serif knjevic haris dzinovic

Razvod Harisa Džinovića i njegove sada vecć bivše supruge Meline danima unazad je glavna tema u medijima, a sada je njihov rastanak prokomentarisao i pevač Šerif Konjević.

U emisiji Puls Srbije, Šerif je otvoreno govorio o Harisu i njegovoj trenutnoj situaciji.

-Nikad ne znaš u životu šta te čeka. Mnoge moje kolege koje komentarišu tuđe živote, u ovom slučaju Džinovićev, imaju mnogo gore probleme. Nemojte pričati, nikad ne znaš. Meni je žao da se ljudi rastaju jer i ja imam porodicu. Bilo šta drugo negativno da kažem, neću jer nemam razloga – rekao je Konjević za Kurir.

SERIF KONJEVIC NNK SNIMANJE 29032023 FOTO MUNJA 45 ok

Podsetimo, pre nekoliko dana za Grand se oglasio i Harisov mlađi kolega, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Rajo Simonović koji je otvoreno govorio o njegovom razvodu.

-To je moj prijatelj i kolega i čovek koga, kao i njegovu karijeru izuzetno poštujem.To je čovek koji me je uvek ispoštovao, čak i na ‘Pinkovim zvezdama’ kada sam učestvovao i došao do samog finala, kao i u ‘Zvezdama Granda“. Uvek mi je davao komplimente na račun pevanja, ponašanja i izgleda. Nekako imamo tu međusobnu dobru energiju. Inače, on je jedan veliki profesionalac i veliki čovek, tako da imam jako lepo mišljenje o njemu i naravno da nisam imao do sada prilike da se uverim u suprotno. Čak me je uvek ispoštovao kad god sam gostovao i nastupao na njegovim koncertima, bio gost iz publike ili njegov mlađi kolega i imam lepe uspomene i lepo mišljenje o tom čoveku-istakao je na početku razgovora i otkrio da je Haris neverovatno pozitivan lik, a potom dodao:

Za očekivati je da će novinari da pišu o nečijem statusu u društvu, tuđim životima i stvarima iz privatnog života, to im je posao. Mislim da sve privatne stvari treba da se sačuvaju za sebe, što se kaže između četiri zida i da nema potrebe širiti takve vesti dalje, osim naravno ako neko ne želi da na taj način privuče medijsku pažnju.

HARIS DZINOVIC NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 26 ok 630x426 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Haris Džinović doneo drastičnu odluku nakon razvoda

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović