Velika tuga u domu Milice Jokić, pevačica u suzama: „Zauvek ću pevati za tebe“

MILICA JOKIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 2 ok

Porodicu pevačice Milice Jokić zatekla je najtužnija vest. Naime, preminula je Milicina tetka, a pevačica se potresnim rečima oprostila od nje.

Slomljena od tuge i bolja, objavila je tetkinu fotografiju i otkrila koliko je bila vezana za nju.

-Tetka moja najlepša, moj veliki borče, moja dušo i srce moje, nema reči kojima bih mogla da opišem koliko sam te volela. Sada si otišla na bolje mesto, neka te anđeli čuvaju- napisala je Milica, a potom uz emotikon lomljenog srca, dodala:

-Ja ću zauvek ostati kako ti kažeš 0ljubav tetkicina“ i zauvek ću pevati za tebe jer si to najviše volela. Volim te najviše na svetu. Počivaj u miru.

Screenshot 20240418 095749 Instagram

Podsetimo, Milica Jokić proslavila se u „Zvezdama Granda“, a nedavno je za Grand otkrila da su joj roditelji bili najveća podrška kada je sa samo trinaest godina stala na veliku scenu.

Roditelji su me podržavali od samog početka, upravo su oni otkrili moj talenat za muziku. Bili su mi veliki osnonac u svemu, što je jako bitno. Danas je posebno važno da imaš podršku porodice, pogotovo kada odlučiš da se baviš javnim poslom– otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO: Milica Jokić o roditeljima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović