Poznata pevačica progovorila o razvodu Dragane Mirković: „Poznajem Tonija, ovo nisam očekivala“

ipiccy image 28 1

Ova godina počela je žestoko, bar kada je reč o estradnim razvodima, a krah braka Dragane Mirković i Tonija je možda i najveće iznenađenje za javnost, ali i pevačicine kolege.

O tome je za Grand govorila pevačica Ivana Šašić koja tvrdi da nikada nije ni pomislila da će osvanuti vest o njihovom razvodu.

-Nikada zaista to nisam mislila! Pevala sam na rođenju Manuele u Beču, pre 22 godine. Poznajem i Tonija, zapravo njega sam upoznala pre Dragane. Živela sam u Beču, poznavala sam i njegovog oca. Ali, zaista ovo nisam očekivala. Dragana je jedna fina žena i mislila sam da će ona svojom dobrotom da ušuška sve to i da će to da traje, koliko god da neko ima svojih mana i vrlina- rekla je Ivana i dodala:

-Niko ne može da zna šta se dešava u njegova četiri zida, tako da ne možemo ni suditi, a opet smatram da je bolje dobar razvod nego loš brak.

IVANA SASIC GP SNIMANJE 01042024 FOTO MUNJA 23

Iako se o njihovom razvodu šuškalo mesecima, Dragana je tu vest potvrdila tek nedavno te ne čudi što je Tonijevo pojavljivanje na pevačicinom koncertu u Beogradu jedna od glavnih tema u medijima.

-Znate kako, ako naviknete novinare na zajednicu i na to da ste non stop zajedno i onda čim jednog nema šuška se da tu već nešto nije okej. Sve se zna i da se ne lažemo i novinari sve znaju i sve saznaju, samo je pitanje koliko su obazrivi prema nekome iz poštovanja, pa onda neće da objave nešto- poručila je Ivana, a potom dodala:

-Za mnoge stvari se znalo unapred, ne samo za Draganu, već i za druge, samo se nije objavljivalo!

IVANA SASIC GP SNIMANJE 11122023 FOTO MUNJA 14

Podsetimo, Dragana Mirković i Tonije Bijelić stavili su tačku na brak nakon 24 godine.

-Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote- priznala je Dragana, a potom dodala:

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

BONUS VIDEO: Ivana Šašić o razvodu Dragane Mirković

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: J. Jović