Džabe zabrane: Hrvatskim saborom se orio hit „Zvezde Granda“, predsedavajući od panike nije mogao da ugasi zvuk: „Nešto se pokvarilo“ (VIDEO)

4193cd55756fd14ab5c897f9a0305e79872040a0

Odluka gradonačelnika Pule da zabrani koncert srpskih izvođača koju je kasnije potvrdio i sud izazvala je oprečna mišljenja u regionu, a mnogi su ovu odluku protumačili kao skandaloznu s obzirom da naši pevači pune klubove širom Hrvatske i da njihova publika očigledno uživa u „cajkama“.

Iako se javnost u Hrvatskoj godinama unazad opire trendu slušanja narodne muzike, realnost je potpuno drugačija i teško da može da se iskoreni čak i uprkos ovakvim zabranama, a u prilog tome svedoči i neverovatna situacija koja se desila tokom zasedanja Sabora.

huo

Naime, dok je jedna članica izlagala svoje mišljenje o važnoj temi za funkcionisanje njihove države, zaorio se hit Emraha Emše „Otišla je sreća“, koju gospodin sa čijeg se telefona ista čula nije mogao da je ugasi, a zatim uspaničeno pokušao da se izvuče rečima kako se nešto pokvarilo.

f2788ace48a07c45432ae8f6cdebc35e6f622ccd

Koleginica koja je sedela pored njega, uspela je da ugasi zvuk poznatog hita, dok je saborašica koja je izlagala rekla kako ih verovatno zove dostava hrane, a zatim nastavila svoj govor.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: Grand