Emrah Emšo iskreno o ljubavnom životu „Kratke afere mi donose glavobolju“

Mladi pevač Emrah Emšo gostovao je danas na Grand tleviziji, a mi smo iskoristili priliku da saznamo šta se to novo dešava u njegovom životu i šta priprema na poslovnom planu.

– Spremam jedan kaver za numeru „Kraljica Trotoara“, osim toga spremamo neku novu pesmu, a u narednim mesecima ću po prvi put početi da pevam u Beogradu – odmah se pohvalio. 

5145e52ac37e762163107627aad3b851e6b428b5

Kako mu na poslovnom planu sve ide kako treba, ne krije da na emotivnom planu i nije toliko sjajno, ali da bi voleo da nađe srodnu dušu i da se skrasi.

– Imam problem da nađem devojku, veze mi se obično završavaju nakon mesec, dva. Devojke koje bi možda bile sa mnom u ozbiljnoj vezi traže puno pažnje, a ja često nisam u mogućnosti da im to pružim zbog poslovnih obaveza – požalio se pevač i otkrio da mu se devojke „nabacuju“ putem društvenih mreža.

– Najčešće koriste fore preko Instagrama i DM… Obično su ironične kao „Lep si, što se stalno slikaš?“ , odgovorim im često. Kada mi napišu „šta si se ufurao?“, ja im napišem da nisam. Razmišljao sam i o ženidbi, a to se obično dešava kad se razočaram u kratke afere. Imao sam afere, ko ih nije imao?! Poželim da se skrasim, jer mi te afere najčešće donose glavobolju.

Na pitanje da li je čestio bio muškarac za jednu noć, odgovara – Ne bih sebe nazvao muškarcem za jednu noć, s tim da nisam toliko ni pitom da sedim kući i ništa ne radim. Tako živim svoje godine (prim.aut.26) kako bi trebalo.

9d7e257e6385064aca385a9d91c8dd6c32996b49

S obzirom da se uskoro bliži Dan zaljubljenih, pitali smo ga kako bi iznenadio devojku da je ima. 

– Odveo bih je izvan grada i poneo bih gitaru, 13. na 14. i onda bih je iznenadio – rekao je. Međutim, iako se solo, priznao je da prema jednoj koleginici gaji simpatije.

– Sviđa mi se Aleksandra Bursać u fizičkom smislu, a voleo bih da snimimo i duet… – iskren je Emšo.

Što se tiče nastupa, pevač kaže da radi punom parom, te da ga celokuna situacija vezana za pandemiju nije mnogo poremetila.

Situacija u Bosni je takva da lokali malo dalje od Sarajeva rade do 23h, nastupaju malo kvalitetniji pevači. Kod mene je sve puno kao šibica. Nastupam – ispričao je pevač.

Emrah Emšo- Ne planiram da se ženim! (VIDEO)

EMRAH EMŠO priznaje da je bilo PARANOJE zbog korone, ali mu nije poremetila planove! (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić