Login/Registracija

Marija Šerifović podelila lepe vesti: O ovome do skoro nije želela da priča, a sada je sve obelodanila: „Radujte se“ (FOTO)

Nakon duže diskografske pauze, Marija Šerifović nedavno je na veliku radost publike objavila singl „Dobar vam dan“ koji je odmah osvojio slušaoce moćnom emocijom i porukom koju nosi, a od tada se svi pitaju kada će novi album ugledati svetlost dana.

Iako je u nekoliko navrata pominjala kako radi na njemu, pre nekoliko meseci priznala je kako je od pola planiranih pesama ipak odustala i odlučila da krene u novu potragu.

Moram da budem iskrena,pola pesama sam vratila, a zadržala one koje mi se pevaju, tako da sada kreće potraga i rad na albumu. Da li će biti gotovo sledeće godine u februaru, martu ili septembru, ne znam, ali znam da će sigurno biti sledeće godine – najavila je tada Šerifovićeva.

Uprkos velikoj količini obaveza, Marija je napokon stigla da se posveti radu u studiju i poslednjom objavom obradovala sve fanove.

Radujte se narode, biće albuma– napisala je ona u opisu kratkog videa iz studija, a obožavaoci su poludeli od sreće jer znaju da se taj dan bliži.

„Konačno“, „Samo napred“, „Jedva čekamo“, samo su neke od reakcije nakon ove zvanične Marijine potvrde da radi na albumu koji je dugo čekao.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić