Login/Registracija

Goca Tržan posle druženja sa Hankom Paldum bez dlake na jeziku oplela o svom velikom hitu: „To je blentava pesma!“ (FOTO)

Pevačica Goca Tržan provela je nekoliko dana u Sarajevu, gde se družila sa prijateljima, između ostalog i sa starijom koleginicom Hankom Paldum, a sve je šokirala kada je za jedan svoj veliki hit izjavila da je „blentav“, i to u uživo programu tamošnje nacionalne televizije.

Govoreći o svom prvom solističkom koncertu koji će održati u Sarajevu 17. juna, pevačica je najpre otkrila zašto se tek sada odlučila na takav korak.

-Čekala sam da se muzika vrati u neke normalne tokove, i čini mi se da se vratila konačno. Puno sam odradila svirki u Sarajevu, ali eto solistički koncert ima poseban značaj – rekla je Goca naglasivši potom da u prestonici Bosne i Hercegovine mogu da uspeju samo dosledni pevači, s obzirom da po njenom mišljenju, tu publika i dalje ceni isključivo dobrog pevača i kvalitetnu muziku.

-Doslednost je teška, ne samo u muzici nego i u životu. Biti dosledan roditelj je jako teško. Nekad ti dođe da ideš lakšim putem. Dođe ti i u muzici da kažeš: „Hajde vidi ove kako uzimaju lovu, hajde i ja malo“. Međutim ne mogu. Ne mogu da budem lažna. Mom intelektu bi bilo sramota da pevam nešto drugačije. Tu ne mislim na stil, nego na tekstove. Ne mogu da pevam banalne pesme. Može to da bude i blentavo. „Bumerang“ je blentava pesma, ali nije banalna! Ne volim banalnost, a mislim da je u muzici ona strašno problematična. Brzo prođe i dobro prođe, ali ne traje – ispričala je Goca, iznenadivši sve svojim stavom o „Bumerangu“.

Pevačica se prethodno družila sa legendarnom Hankom, a podelila je i impresije sa tih druženja.

-Uspeli smo da odemo i na ćevape sa Hankom na Baš čaršiji, a malo smo išli i u muzej sevdaha pa smo tamo mezili kafu i tako to. Hanka Paldun je moj veliki prijatelj i ona je sjajan domaćin. Mnogo ljudi u Sarajevu su dobri domaćini, a nekima ne smem ni da se javim jer me ne opra ni Dunav ni Sava što se nisam javila – ispričala je Goca.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić