Login/Registracija

Mirsada Mekić se prisetila situacije koja joj je promenila život: „Čim sam to rekla majci..“

90b31c5436f67a12f858014b30a1aaba7ebfb752

Bivša učesnica takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Mirsada Mekić osvojila je čitav region već prvim pojavljivanjem u omiljenom porodičnom programu.

Ona je u izjavama za Grand isticala da je još kao mlada devojka spoznala talenat za muziku, ali je njena porodica bila protiv toga da se bavi muzikom, pre svega majka koja nije htela da čuje da ona krene muzičkim putem.

601737957bceb69e1ea9f96fa772d1bab973624f

Takođe, nije imala hrabrosti da se sama prijavi za ovo takmičenje, pa je to uradila njena prijateljica kojoj je zahvalna zbog toga. Pevačica je pred našim kamerama priznala da je kao mlada devojka počela da peva, imala je jednu malu turneju, ali nije uspela da napravi veliku karijeru jer se porodica protivila njenom odabiru zanimanja.

-Majka se protivila sto posto da ja ne idem dalje, nekako odgoj u to vreme kad sam ja rasla u devojku od 15. godina bio je drugačiji. Tada mi se ukazala prilika da krenem malo dalje, to je bila neka probna turneja, da tako nažem probno pevanje. Međutim, čim sam majci rekla, ona nije bila za to. Ja se ne bavim muzikom, nigde pre nisam pevala ni u restoranu, ni u kafani – rekla je ona nedavno za Grand.

Capture 5 3

Mirsada je tada imala poruku za sve mlade pevače, a savetovala im je da se ne predaju i da se bore za svoje mesto u muzici, a imala je i važnu poruku za roditelje.

-Neka idu za svojim snovima, to je sada malo drugačije. Ja svojoj deci ništa nisam branila, za šta god da su imali talenat. Svim majkama i svim roditeljima kažem da puste decu da rade ono što vole – kazala je ona tokom takmičenja za naš portal.

U videu pogledajte kako je Mirsada pevala u emisiji „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković