Login/Registracija

Hanka Paldum žali za koncertom u Beogradu: „Nadam se da ćemo NADVLADATI BARIJERE KOJE NAM NAMEĆU“ (VIDEO)

Za samo dva dana od objavljivanja „Đule“ Aleksandra Sofronijevića i Eldina Huseinbegovića, pesma je pokupila sve simpatije publike i probudila lavinu emocija već na prvo slušanje.

Danas je održana promocija pesme u jednom lokalu u Sarajevu, u kom su se okupile broje poznate ličnosti kako bi podržale svoje kolege, a među njima bila je i pevačica Hanka Paldum, kojoj se posebno dopala ova saradnja.

6d5a6ea9b37fc6371117aa107894f89dec1468b3

– Eldina izueztno cenim i volim kao moje dete, a Aleksandar Sofronijević mi je na daljinu uvek bio blizu. Nisam imala prilike da ga upoznam, ali evo ukazala se prilika i srećna sam da se napravio taj divan spoj između nečega što je ljubav, kvalitet, pozitivna energija bez obzira ko su, odakle dolaze, sa koje razdaljine, iz kojeg podneblja. Pesma je neuništiva, ona ima svoja krila, nadleti sve i dođe u srca onih koji je žele osetiti i prisvojiti kako bi svoju dušu napojili i to je ovaj spoj koji sam tako doživela- rekla je Hanka.

851e867460cfd422b804447a9b46ca9c997ec143

Pevačicu dugo nismo imali prilike da vidimo u Beogradu, a ona je izrazila i posebnu žalost što nije napravila koncert u prestonici.

– Kada me pozovu (smeh). Ja se često i sama pozovem da dođem, zovu me i da gostujem u emisijama kada osete potrebu i želju da me ima ja se odazovem i ako mi vreme dozvoljava. Malo sam tužna što svoj koncert nisam u prilici da napravim u Beogradu, ali što kažu dok nafaka ne provri neće se to ni desiti. Ako Bog da, nadamo se da će doći i taj trenutak, neko vreme lepše kada će ljudi znati prepoznati ljudskost, lepotu duša i da nadvladamo sve nedaće koje nam nameću loši ljudi. Na ovakav način kao što su Aca i Eldin uradili ovo delo koje će uroditi plodom i nadvalati barijere koje nam pokušavaju nametnuti loši ljudi- obajsnila je ona.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Autor: S. Čumić/ S. Ćulibrk