Login/Registracija

„Raskidala sam sa njim, a već sam bila u vezi sa drugim“, Goca Tržan po prvi put progovorila o prevari: „Imam svoju tamnu stranu“

goca trzan 4 ok

Nakon rastanka od bivšeg partnera sa kojim ima ćerku Lenu, dosta se spekulisalo o ljubavnom životu Goce Tržan koja danas uživa u braku sa Rašom Novakovićem.

Kako važi za jednu od pevačica koje bez dlake na jeziku govori o svom privatnom životu, sada je otrila kako je pre mnogo godina prevarila momka i kako su brojne životne situacije prepričane u njenim pesmama.

Ne mogu sebe da svedem na jednu pesmu. U mnogo pesama je ugrađeno mnogo delova mog života. Znaš? Delova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pesmu i album „Zagrli“ raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! (smeh) To je to… Bila sam devojka, igrala sam se – kazala je Tržanova čiji je razvod obeležila druga popularna numera.

goca trzan 7

Kad sam, recimo, snimila pesmu „Srećo nečija“ bila sam u fazi razvoda. Ta situacija je zapravo ta moja tuga tu… Moje dete je moja tuga, zapravo, zauvek. Ona pati, na neki način, zbog toga. Čak i pesma „Konobarice“ je deo mene. To je vesela pesma, ja jesam vesela osoba – dodala je pevačica.

Imam i svoju tamnu stranu, sa druge strane, koja je baš jako tamna. Ja sam dupli rak u horoskopu, imam emociju koja je teška, zahtevna, tražim mnogo pažnje – navela je potom Goca Tržan za podkast „Život na note“.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.