Login/Registracija

Stigao hit godine? Zorana Mićanović novom pesmom zapalila region: „Ti si čudo“ (VIDEO)

jbfjbfj

Nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ i neverovatnog uspeha sa samo osamnaest godina Zorana Mićanović rešila je da ponovo iznenadi publiku.

Numere koje je do sada upisala u svojoj diskografiji definitivno su pomerile granice, a čini se da će tako biti i sa novim singlom pod nazivom „Promenada“.

zorana4

-Mnogo sam uzbuđena, konačno je izašla „Promenada“- rekla je Zorana nakon objavljivanja novog singla koji je naišao na lavinu pozitivnih reakcija.

„Bravo devojko, hvala ti na ovoj pesmi“, „Pokidala si kao i uvek“, „Ti si čudo!“, „Nema dalje, ovo je hit godine“, „Svaki put iznenadiš, bravo!“, samo su neki od komentara koje je izazvala novom pesmom i savršenim spotom.

gmjmgg

Za muziku i tekst zadužen je Bane Opačić, dok su aranžman radili njen bivši mentor Aleksandar Milić Mili i Marko Gluhaković.

Zorana se kao i uvek potrudila da u spotu izgleda svetski, a od pojedinih kadrova mnogima je zastao dah, pogotovo pripadnicima jačeg pola.

zorana

„Oko tebe promenada, divi ti se pola grada, uzmi neku iz tog stada da ti liže rane. Kupio si sve što želiš, što se onda ne veseliš. Možda vidiš sad na kraju nije sve na prodaju“, glasi refren Zoranine nove pesme, a celu numeru i spot pogledajte klikom na video ispod:

PROČITAJTE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović