Login/Registracija

Dragica Zlatić „sa mački prešla na pse“, pokušava da udomi veliku porodicu štenadi (VIDEO)

zlatic dragica

Pevačica Dragica Zlatić veliki jeljubitelj životinja, a njena mačka sa kojom se druži godinama pravi je prijatelj i društvo kada je kod kuće.

Osim što ima mačku kao kućnog ljubimca za kojeg je veoma bezana, pevačica je slaba na životinje, a nedavno je otkrila čak osmoro štenadi u blizini svoje kuće, i rešila je da preuzme stvaru svoje ruke i udomi ih, kako ne bi zauvek ostali na ulici izloženi brojnim opasnostima.

-Društvo, molim vas ako nekog ima da se javi da udomi nekog od ovih kučića. Pogledajte kakvi su, ja ću da umrem. Ja ih hranim svaki dan, ali stvarno… – obratila se Dragica plačnim glasom za pomoć svojim pratiocima na Instagramu.

Pevačica je dodala i da će odgovoriti u poruci za kontakt i lokaciju, kako bi potencijalni udomitelji ovih preslatkih pasa pronašli štence.

DRAGICA ZLATIC ZGS SNIMANJE 06032023 FOTO MUNJA 45 ok

Pevačica je inače slaba na nežne životinje, ali je njen izbor mačka koju ima kao svog ljubimca i sa kojom provodi dosta vremena. Jednom prilikom je izjavila i da će ostati sama sa mačkom, aludirajući na svoj emotivni život, a na društvenim mrežama često objavljuje snimke sa svojom ljubimicom.

Tako je jednom prilikom otkrila zbog čega je njena micika dovodi do ludila.

– Ja kada vidim da se petlja sa koje kakvim mačorima, a vaspitala sam je da se lepo ponaša- otkrila je pevačica ranije pitajući se nije li njenu mačku sramota zbog lošeg ponašanja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić